• ASA garandeert hoge kwaliteit in beveiliging

  • ASA biedt gediplomeerde en ervaren beveiligers

  • Uw beveiliging is onze zorg

opvolging alarmmeldingen

Apeldoorns Security Agency kan ook de opvolging van alarmmeldingen voor u verzorgen. Zo bent u altijd verzekerd van een adequate en professionele afhandeling van een alarmmelding en hoeft u niet zelf bij nacht en ontij op pad te gaan.

Zodra een melding van een beveiligingssysteem bij de alarmcentrale wordt ontvangen, wordt de alarm opvolgingsdienst ter plaatse gestuurd. Dankzij de uitstekende vertegenwoordiging in de regio is deze in de regel snel aanwezig. Bij aankomst onderzoekt de surveillant de melding en neemt ingeval van een daadwerkelijke calamiteit, onmiddellijk actie.

Zeker met de gewijzigde prioriteitstelling die politie hanteert – elektronische meldingen worden niet meer vanzelfsprekend opgevolgd doch enkel na verificatie en aanwezigheid van een sleutelhouder – is key – holding met alarmopvolging een dienst, een belangrijke schakel in de beveiligingsketen omdat daarmee aan beide eisen (verificatie en sleutel houderschap) tegemoet wordt gekomen.

Mobiele surveillance is aan te passen naar de wensen van de klant. Zo kunnen wij voor u 1 brand sluit ronde lopen na einde werkdag, en 1 openingsronde. In de tussen liggende tijd zullen wij 2 maal, uw bedrijfspand aandoen voor een controle ronde. In samenwerking met een onafhankelijke meldkamer (pac) is het ook mogelijk voor ons alarm opvolging te verrichten.