• ASA garandeert hoge kwaliteit in beveiliging

  • ASA biedt gediplomeerde en ervaren beveiligers

  • Uw beveiliging is onze zorg

beveiliging met hondengeleiders

Wanneer een grote groep mensen bij elkaar zijn bijvoorbeeld bij, een concert of voetbalwedstrijd zijn er nogal gauw irritaties en wordt de rust en de orde al snel verstoort. Het is de belangrijkste taak van een beveiligingsmedewerker om er voor te zorgen dat dit niet gebeurd. Een beveiligingsmedewerker van Apeldoorns Security Agency kan ook gebruik maken van een hond bij het beveiligen van evenementen.

Honden worden vaak ingezet om na afloop van een evenement alles zo goed mogelijk en zo soepel mogelijk naar huis te geleiden. Door het gebruik van de honden wordt direct al meer respect afgedwongen en zal het minder snel uit de hand lopen. Ook voor de orde en rust te bewaren tijdens en na afloop van het evenement. Wij leveren gediplomeerde Beveiligers voor alle soorten evenementen.

Apeldoorns Security Agency is een landelijk werkend beveiligingsbedrijf en richt zich primair op het verrichten van beveiligingswerkzaamheden door middel van hondengeleiders.

Wanneer er beveiligingswerkzaamheden worden uitgevoerd bij een object of op een locatie met een verhoogd risico is hondenbewaking een oplossing. Allereerst heeft een beveiliger met hond een grote preventieve werking. Verder hebben honden zeer goed ontwikkelde zintuigen en kwaliteiten waardoor kwaadwillende personen direct worden opgemerkt. Door de vroege signalering en alarmering van de diensthonden kan de beveiliger direct en repressief handelen waardoor calamiteiten en/of onregelmatigheden zoals inbraak voorkomen kunnen worden en de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd kan worden.

Alle hondengeleiders en hun honden die door ons worden ingezet ten behoeve van beveiligingsdoeleinden voldoen aan alle eisen die het Ministerie van Justitie in de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus daar aan stelt.